Bankern vars ex-flickvän dumpade sin $ 55.000 Mercedes till en swimmingpool säger “om en kvinna inte är galen, älskar hon inte dig”

 

Bahamasbaserade bankir Guy Gentile bröt upp med den ryska modellen Kristina Kuchma över middagen på en restaurang under helgen – och hon fick verkligen sin hämnd.
Gentille, som driver en mäklare, berättade för New York Post att Kuchma körde sin Mercedes i bakgårdspoolen lördagen den 7 oktober – och det tog fyra timmar att fiska ut det.
När Business Insider frågade honom om händelsen sa han: “Jag måste acceptera något ansvar, om en kvinna inte är galen, älskar hon inte dig. Och jag måste ha kört henne galen för att hon har kört bilen i poolen! ”

År 2007 anklagades Gentile för ett påstått Wall Street “pump-and-dump” -system som innebär att försöka öka priset på aktier genom falska eller vilseledande rekommendationer. Han blev en FBI-informant för att slå anklagelserna.
Han bröt upp med 24-årig Kuchma under middagen på en restaurang efter att hon bad om $ 50,000 (£ 38,000) för att hjälpa till att starta ett marknadsföringsföretag. De hade varit tillsammans i ett och ett halvt år.
Efter att ha köpt henne en Gucci väska, en ny iPhone och Beats hörlurar som en födelsedagspresent trodde han att begäran “suddig linjerna” mellan affärer och romantik, berättade han för New York Post.
“Jag sa,” Du vet vad? Du har fel kille. Om du vill ha en kille som ska ge dig pengar för ingenting, har du fel kille, säger han enligt uppgift. Gentile hävdar att hon sedan kastade varmt grönt te i ansiktet och stormade med nycklarna till hans $ 55.000 Mercedes.

Kuchma textade sig Gentile i bruten engelska natten efter att ha kraschat bilen och sade: “Lier! Du sa till mig att du hjälper mig att starta ett företag! Det var dina ord! Nu vill du vara en investerare ??? Tja investerare Jag har en överraskning för dig på en bakgård, börja med den investeringsideen först. ”
Han sa att hans “hjärta sjönk på grund av [rädsla att hon var inne]. Jag bryr mig inte om bilen i det ögonblicket. Men när jag insåg att hon inte var där, började jag bli förbannad att hon skulle dra mig något så här efter allt jag har gjort för henne. ”
Han sa att han kom hem nästa morgon för att hitta sin Mercedes S400-hybrid i bakgårdspoolen.
“Jag dumpade henne. Hon dumpade min bil. ”
Polisen bekräftade Posten att en polisrapport gjordes, och Kuchma var den enda andra personen med tillgång till bilen, enligt Gentile. Hon avskedade att kommentera när den kontaktades av The New York Post.
“Jag älskade verkligen den här tjejen och skulle ha gifte henne, men hon gick för långt,” sade Gentile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *